Over ons

Over ons

Wie een nieuwe keuken zoekt, moet zeker een bezoek brengen aan Borghuis Keukens in Klazienaveen. Het aankopen van een keuken is een besluit die bewust genomen moet worden. Een keuken behoort immers tot één van de belangrijkste ruimtes in een woonomgeving. In steeds meer huishoudens wordt een keuken niet enkel meer ervaren als kookvoorziening. Een keuken wordt steeds meer gebruikt als centrale ontmoetingsplaats om met familie of vrienden de dag door te nemen.

Wij zijn gespecialiseerd in totale keukenoplossingen . Met jarenlange ervaring weten wij van elke wens een unieke keukenervaring te realiseren. Onze 500 m2 ingerichte showroomruimte is voorzien van een breed scala aan keuken- en kookmogelijkheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw tegelwerk, leidingwerk, stucwerk, etc.

Onze keukens zijn van Duitse hoogwaardige kwaliteit, wat internationaal bekend staat om zijn lange levensduur. Ook onderscheiden de keukens van Borghuis zich door extra diepe werkbladen. Deze zijn standaard 65 centimeter diep, waardoor de kasten ook extra diep zijn. Kasten kunnen bij ons geleverd worden in maar liefst 26 verschillende kleuren.
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Kom vrijblijvend eens langs en overtuig uzelf! Onze klanten kunnen rekenen op optimaal advies. Wij maken van uw dromen een werkelijke keukenbeleving!
Telefoon

0031 (0) 591 - 82 02 44

Adres:

Mizar 12, 7891 VE Klazienaveen